KDE HLEDAT POMOC?

09.03.2014 19:17
Nikdy nezapomínej na to, že v tom nejsi sám. Neboj se svěřit kamarádům, rodičům nebo učitelům. Pokud k nim nemáš takovou důvěru nebo bys to raději řešil s někým cizím, obrať se na lidi, kteří se takovou pomocí běžně zabývají. Ti už budou vědět, jak ti pomoci. Budou tě umět vyslechnout. Pokud máš nějaký problém, hlavně nikdy neváhej s jeho řešením.
 
 
Zavolám a poradí mi - Linka bezpečí.
Celostátní linka pro děti a mládež v krizových životních situacích. Linka bezpečí pomáhá řešit problémy dětem na útěku, dětem týraným či zneužívaným, ale i těm, co pociťují znepokojení a ohrožení během prohlížení webových stránek, při chatování a hraní her. Pomáhá i těm, co jsou obtěžováni prostřednictvím mobilu nebo jiných komunikačních médií. Služba funguje zdarma 24 hodin denně, včetně nedělí a svátků, a to z pevného i mobilního telefonu na telefonní lince 116 111.
Kromě telefonního kontaktu můžeš využít také chatovou službu nebo e-mailovou poradnu: www.linkabezpeci.cz/webmagazine/kategorie.asp?idk=348
 
 
Policie-zavolej 158
Neboj se kontaktovat policii. Čím dříve ohlásíš, že se ti něco děje, tím dříve může být věc řešena a případný pachatel může být dopaden. Takový člověk nemusí obtěžovat jenom tebe. Svou odvahou můžeš pomoci i někomu jinému.
 
 
 
Zpět

Vyhledávání

© 2014 Všechna práva vyhrazena.